Vänskapslågor

Vänner är så otroligt bra att ha. De är tända ljus i mörkret, där för att värma och vägleda en. Jag är så glad för att jag har så många nära vänner. Ni är guldkorn i min vardag.
Just nu är det ett ljus som brinner starkare än alla andra. Att ditt ljus inte fanns där förut, jag har svårt att föreställa mig det nu. Jag vill finnas för dig såsom du finns för mig. Min vän, tack för allt du ger mig!

Dagens konstaterande

En kväll är det mysigaste man kan dela med någon man tycker om. Och en kladdkaka.

Dröm

Jag tror vi alla upplevt den där pirriga tillfredsställande känslan när vi skapat något vi är nöjda med. Man kan knappt ta ögonen från det, man vill ta fram det och titta på det igen. Leka med tanken; den här skulle inte finnas om det inte vore för mig.

Jag hade en härlig dröm i natt. Jag drömde att jag bar på ett liv inom mig, ett liv som skulle bli mitt barn. Det var en så otrolig känsla, som sträckte sig ända ut i fingertopparna. En sådan lycka! Att jag skapat något så fint, något som var en del av mig, som skulle komma att likna mig, ja inte bara något utan Någon, en unik person, ett helt unikt liv! Jag var så stolt, över oss båda. Det var en känsla som höll i sig efter att jag vaknat och som jag återupplevt under dagen. Åh jag längtar tills detta slår in! Förhoppningsvis dröjer det några år, jag vill hinna med saker innan dess, men jag vet att jag har något alldeles underbart att se fram emot!

Knyta upp sitt förflutnas knutar

Jag tror på att det är viktigt att göra upp med sitt förflutna. Man kan fly från det en tid, försöka glömma dess existens, men tillslut blir det oundvikligt. Behovet att lösa de där gamla knutarna och räta ut de gamla envisa bucklorna blir för stort. Det finns ingen större frid än den man får när man lyckas. Det är inte alltid lätt förstås, jag har mina knutar på livets tråd, sådana som inte verkar vilja bli lösta.
Gamla ex, till exempel. Där krävs det ofta ett samarbete från andra parten. Ofta är det som att knacka på en betongdörr, den andre vill inte kännas vid en, än mindre öppna. Men har man tur, så gläntar de så småningom på dörren för att kolla om man har gått, och då har man sin chans!

RSS 2.0